Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Karriär på Industry East North

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt.

Nu bygger vi upp en ny verksamhet under namnet Sigma Industry East North, där vi kombinerar det bästa av två världar. Vi tar Sigmas väletablerade varumärke, långsiktighet och finansiella styrka och kombinerar den med den lilla organisationens snabbhet och flexibilitet. Med detta skapar vi en miljö där individen är betydelsefull och där du kan påverka utan att ge avkall på trygghet och karriärmöjligheter. Hos oss kan du exempelvis påverka din lönemodell. Det krävs lite mer av oss som jobbar här, men vi har det roligare, trivs bättre och utvecklas mer.

Nu gör vi en kraftsamling och planerar att starta kontor på ett flertal orter i östra och norra Sverige. Vi behöver kompetens, engagemang, humor, entreprenörsanda och kompetens. Bland städer i fokus kan nämnas bland andra Linköping, Norrköping, Eskilstuna, Örebro, Västerås, Södertälje, Stockholm, Uppsala, Umeå och Luleå. Häng med du också, vi siktar högst och kommer att ha riktigt roligt!
Varmt välkommen att leta bland de listade jobben, eller skicka in en spontanansökan till career.industryeastnorth@sigma.se

Lediga jobb

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR